Deplasarea si evaluarea aragazului este gratuita.

Reparatii aragaze electrice

Echipa noastra de electricieni, instalatori autorizati ANRE ofera servicii de montaj / instalare si reparatii aragaze electrice in Bucuresti.

Va oferim servicii de montaj / instalare aragaz si reparatii pentru toate marcile de aragaze electrice in Bucuresti: Zanussi, Electrolux, Arctic, Beko, Bosch, Indesit, Ariston, Hotpoint ,Scholtes, Gorenje, Siemens, Candy, Ardo, Ignis, Maister, Maxwell,Westwood, Amica, Hansa, Siemens, Baumatic, Glem Gaz, Zass, Fountain, Polar, etc.

Intervenim in maxim 12 de ore de la primirea comenzii din partea dumneavoastra.

Reparatii aragaze non-stop in Bucuresti oferim garantie pentru lucrarile efectuate. Daca aveti probleme cu aragazul electric nu ezitati sa apelati la noi.

Incalzirea globala este o problema care ar trebui sa ne preocupe pe toti. Pentru a opri schimbarile climatice datorate poluarii atmosferei cu gaze cu efect de sera si dioxid de carbon, un prim pas pe care il putem face este sa achizitionam produse mult mai eficiente din punct de vedere al consumului energetic.

Alegerea unui aragaz electric face parte din aceste alegeri intelepte care stau in puterea noastra. Daca aveti un aragaz electric, pentru a reduce din consumul de energie puteti stinge cuptorul si plitele inainte ca mancarea sa ajunga la stadiul final de preparare. Caldura pe care alimentele din interior au acumulat-o in timpul acestui proces va fi suficienta pentru ca acestea sa capete gustul si aspectul pe care vi-l doreati.

Cele mai multe tipuri de aragaz electric pe care il veti intalni in magazine au plita vitroceramica si cuptor multi-functional. Plita are in mod obisnuit 4 zone de incalzire de diferite marimi, pentru ca utilizatorul sa aleaga dimensiunea perfecta pentru ceea ce gateste. Veti intalni o zona de incalzire de marime mica, 2 cu acelasi diametru, de tip mediu si una mare. Consumul variaza in functie de zona de incalzire utilizata. Pentru cea mare, acesta este, la un aragaz electric, de ~ 2kW.

Cuptorul multi-functional al unui aragaz electric are butoane de tip ergonomic si maner detasabil, pentru usa. Controlul temperaturii se face prin comanda mecanica, iar incalzitorul poate fi de tip infra-rosu cu ventilator, inferior circular cu ventilator. Beneficiati de asemenea de sistem de ventilare a cuptorului prin plita si de iluminarea cuptorului. Sistemul de iluminare al unui cuptor la un aragaz electric va permite sa vizualizati interiorul acestuia, sa hotarati daca alimentul preparat este gata inainte de timpul prestabilit.

Din echipamentul pe care il primiti la achizitionarea unui cuptor electric fac parte urmatoarele elemente: gratarul pentru cuptor, tavi emailate de diferite dimensiuni, ghidajul de sarma tot pentru cuptor.

Dimensiunile unui aragaz electric nu difera cu nimic de cele ale unui aragaz clasic, pe gaz. Il puteti amplasa oriunde in bucatarie, in functie de design-ul pe care doriti sa il creati sau de spatiul pe care il aveti disponibil. Zgomotul pe care un astfel de aparat il genereaza ajunge la aproximativ 50 dB(A).

Nu foarte multe companii au investit in aceste tipuri de aragaze deoarece costul energiei electrice este destul de mare iar cele mai multe persoane sunt invatate cu gazul, ca cel mai utilizat mediu de alimentare a unui aragaz.

Alege repararatii-aragaze.ro oricand ai o problema cu aragazul tau electric in Bucuresti.

Contact Reparatii Aragaze Electrice Bucuresti

031 424 6775

0722 974760, 0726 178 381

0771 302745 (Mobil RCS&RDS)

0766 974760 Cosmote

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Avantaje aragaz electric

  • Cuptorul electric coace rapid si uniform, iar alimentele nu se ard si nu se prind de vas, deoarece c?ldura vine din toate directiile.
  • Cuptorul electric are si un sistem de ventilatie, care distribuie caldura uniform.
  • Cele mai multe cuptoare electrice sunt dotate cu sistem de autocuratare.

Dezavantaje aragaz electric

  • Aragazul electric este ceva mai scump decat cel pe gaz.
  • Daca se produce o pana de curent, trebuie s? pregatesti o masa rece.
  • Plita electrica are un consum mai mare decat plita pe gaz.

Aplicatia Instalator Bucuresti