Deplasarea si evaluarea aragazului este gratuita.

Reparatii de aragaze in Bucuresti si Ilfov.

Reparatii de aragaze in Bucuresti si Ilfov, facute de un tehnicienii autorizati ANRE

Tocmai ti s-a defectat aragazul si trebuie sa il repari urgent? Nicio problema. Un tehnician autorizat ANRE, care ofera servicii de reparatii aragaze, non stop, pe toata raza Bucurestiului te poate ajuta in cel mai scurt timp.

La o simpla cautare pe internet: reparatii de aragaze in Bucuresti, poti gasi o firma autorizata care iti poate trimite un specialist in reparatii de aragaze la tine acasa, oriunde in Bucuresti.

Cu cat vei solicita mai repede ajutorul unui tehnician cu atat vei putea actiona mai rapid asupra problemei, care uneori se dovedeste a fi mai complicata decat pare si iti poate pune chiar intreaga familie in pericol.

Un profesionist specializat in reparatii de aragaze in Bucuresti poate realiza servicii de montaj sau instalare, reparatii la aragaze, cuptoare pe gaz sau electrice la domiciliul clientului in maxim 24 de ore, pentru orice model sau marca de aragaz. In plus, iti poate oferi piese de schimb originale si garantie pentru fiecare reparatie efectuata.

Un specialist in reparatii aragaze in toate sectoarele din Bucuresti ofera servicii atat de reparatii aragaze cat si inlocuirea pieselor defecte sa alte accesorii ca:

- Termocupla aragaz cuptor-plita

- Senzor de temperatura aragaz cuptor plita

- Garnitura aragaz-cuptor-plita

- Maner usa aragaz cuptor plita

- Usa completa de aragaz-cuptor-plita

- Motor pentru rotisor aragaz cuptor plita

- Rezistenta inferioara ori superioara

- Aprinzator aragaz-cuptor-plita

- Seturi de duze aragaz-cuptor-plita

- Grilaj de protectie aragaz pentru copii

- Solutie de curatat profesionala antistatica si anti-zgarieturi pentru aragaz cuptor sau plita

- Lama de raschetat plita, rezerve aragaz-cuptor-plita

- Suport vase ochi aragaz-cuptor-plita

- Buton de aprindere gaz pentru aragaz-cuptor-plita

Toate piesele de schimb oferite de tehnicianul , care realizeaza reparatii de aragaze in Bucuresti, sunt insotite de garantie, la fel si intreaga lucrare facuta va fi insotita de garantie. Astfel, tu si familia ta veti putea fi in siguranta.

Dintre avantajele pe care le poti avea daca apelezi la un electrician care face reparatii de aragaze in Bucuresti, chiar la tine acasa, ar fi:

- faci economie de timp si bani. Nu va mai trebui sa faci tu deplasarea cu aparatul la sediul service-ului sau firmei, care urmeaza sa iti repare aragazul si in plus vei economisi banii dati pe transportul spre si de la tehnician.

- Confortul e la tine acasa iar tu poti profita din plin. Apeland la un specialist care ofera reparatii la aragaze in Bucuresti, direct la domiciliul tau, nu va trebui sa mai depui niciun efort. Doar sa astepti ca tehnicianul sa vina la tine, sa constate si apoi sa rezolve problema aragazului.

- Un specialist in reparatii aragaze in Bucuresti iti va asigura consultanta pentru lucrarea ce urmeaza facuta

- va asigura montaj si reparatii la aragaze direct la domiciliul sau locatia fiecarui client si este disponibil in cel mai scurt timp posibil.

-oferta reparatii al orice aparatura de uz casnic, indiferent de marca sau model: cuptoare sau plite, care au pierderi ori scapari de gaze dar si la instalatii tehnico-sanitare si gaze

- un tehnician specializat in reparatii aragaze in Bucuresti ofera montaj gratuit, mentenanta pentru aparatul tau casnic sau pentru orice tip de electrocasnice si inlocuieste piesele defecte daca este cazul, cu unele originale.

-in caz de urgente, un specialist in reparatii de aragaze in Bucuresti poate interveni in maximum o ora si jumatate pentru rezolvarea unei probleme. In acest fel, defectiunea poate fi reparata in cel mai scurt timp, evitand riscul defectarii si a altor piese importante.

In ceea ce priveste preturile, un specialist in reparatii aragaze in Bucuresti va estima inca de la inceputul lucrarii costurile aferente interventiei, care pot diferi in functie de modalitatea si complexitatea defectiunii.

Echipa noastra de Instalatori autorizati ANRE ofera de montaj / instalare si reparatii aragaze in Bucuresti, Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6 si Ilfov.
Operatiunea de instalare, service sau reparare a unui aragaz trebuie facuta de catre personal autorizat ANRE, cu materiale de calitate respectand specificatiile producatorului si tinand seama de Normativul de gaze.

Racordarea aragazului la reteaua de gaze trebuie facuta utilizand un racord flexibil din Inox si 2 robineti de gaz. Daca aveti aragaze cu senzori de detectie flacara trebuie montat si un regulator de gaz.

Gazul petrolier de tip lichefiat a dus la stabilirea denumirii masinii de gatit care folosea acest combustibil. Initial compozitia acestui gaz era constituita din cateva procente propan si restul butan. Un aragaz pe gaz este un aragaz clasic. Chiar daca acum nu se mai foloseste drept combustibil acest tip de gaz, ci gazul natural, un aragaz traditional poarta tot denumirea de aragaz pe gaz.

Toate companiile din lume renumite ce au ca domeniu de activitate productia si distributia de aragazuri, comercializeaza tipuri de aragaz pe gaz. Acestea au investit sume importante de bani in cercetare pentru dezvoltarea de noi thenologii care sa reduca substantial consumul de gaz.

Pentru scapari de gaze, legea obliga utilizatorii sa asigure spatiului in care este amplasat dispozitivul (aragaz pe gaz) un geam pentru aerisire. Pentru o hota trebuie sa aveti fie un sistem de eliminare, un burlan spre exterior, fie o aeresire permanenta. Cele mai multe tipuri de aragaz pe gaz au si aprindere electrica.

Conectarea la gaz
Trebuie facuta cu armaturi ½ si trebuie neaparat sa beneficieze de etansare pe filet sau garnitura. Armaturile pentru un aragaz pe gaz sunt de obicei de culoare neagra iar robinetii de culoare galbena. Dupa aceasta operatiune, care trebuie facuta de un instalator cu autorizare ANRE, se face verificarea. Aceasta consta in aplicarea unei solutii (apa+sapun) sau cu un detector de gaze omologat daca se constata aparitiei bulelor de aer. Daca acest lucru se intampla, gazul trebuie oprit imediat iar etansarile verificate din nou.

In ceea ce priveste problemele de functionare la un aragaz pe gaz sunt cateva elemente de care trebuie sa tineti seama in cazul in care simtiti miros de gaz in incapere:
Robinetul de gaz sau butelia trebuie inchise imediat;
Orice tip de flacara deschisa, tigara sau aparat electric trebuie inchise si ele;
Nu aprindeti lumina!
Deschideti ferestrele pentru o aerisire corespunzatoare;
Contactati furnizorul de gaze sau service-ul de la care ati achizitionat aparatul.

Va oferim servicii de montaj / instalare si reparatii pentru toate marcile de aragaze, Electrolux, Zanussi, ElectroluxArctic, Beko,Bosch, Indesit, Ariston, Hotpoint ,Gorenje, Siemens, Candy, Ardo, Ignis, Maister, Maxwell,Westwood, Amica, Hansa, Siemens, etc.

Daca aveti probleme cu aragazul nu ezitati sa apelati la noi.

Alege repararatii-aragaze.ro oricand ai o problema cu aragazul tau in Bucuresti.

Contact Reparatii Aragaze Bucuresti

031 424 6775

0722 974760, 0726 178 381

0771 302745 (Mobil RCS&RDS)

0766 974760 Cosmote

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Aplicatia Instalator Bucuresti