Deplasarea si evaluarea aragazului este gratuita.

Lucram pentru siguranta Dumneavoastra!

Montaj - reparatii aragaze Bucuresti

Orice reparatie efectuata de persoane neautorizate ANRE poate duce la explozii, electrocutari.. Pentru a evita eventualele vatamari corporale sau deteriorari ale aparatului, nu incercati sa realizati singuri reparatii.

Alegerea de la inceput o unui tehnician autorizat ANRE pentru repararea aragazelor va poate scuti ulterior de costuri suplimentare si de pagube neprevazute.

Astfel de lucrari de reparatii aragaze trebuie realizate de tehnicieni autorizati ANRE.

Alege repararatii-aragaze.ro oricand ai o problema cu aragazul tau.

In cazul in care simtiti miros de gaz in incapere sau o cladire, trebuie sa luati imediat urmatoarele masuri:

  • inchideti imediat robinetul de gaz sau butelia;
  • stingeti orice tip de flacara deschisa, tigara sau aparat electric trebuie inchise si ele;
  • nu aprindeti lumina!
  • deschide usile si ferestrele pentru aerisirea incaperii;

Conform legislatiei in vigoare, numai electricieni-instalatori autorizati ANRE au voie sa intervina asupra aragazelor, instalatiei de gaze sau instalatiei electrice chiar daca aceasta se afla in interiorul locuintei dumneavoastra.(ex.reparatia aragazelor,montajul aragazelor,regulatoarelor de presiune,robinetelor de gaze a afurtunului de gaz sau reparatia aragazelor electrice)

Un electrician sau instalator autorizat are o legitimatie emisa de ANRE (autoritatea competenta in domeniul energiei), care ii da dreptul sa intervina asupra aragazelor, instalatiei de gaze sau a instalatiei electrice . De aceea aveti obligatia, sa angajati numai electricieni sau instalatori autorizati si dreptul sa-i legitimati pe cei pe care ii chemati sa va ajute. Legitimatia trebuie sa fie valabila (valabilitatea legitimatiei este de 3 ani la instalatori si la electricieni este de 5 ani) Acesta obligatie rezulta si din contractul pe care il aveti cu furnizorul de energie.

Nu va lasati pacaliti de mesterii care repara tot. Pentru problemele pe care le aveti la aragaze trebuie sa apelati numai la personal autorizat ANRE daca nu vreti sa aveti surprize neplacute.

Tot nu te-am convins? Mai multe sfaturi.

Cauta un electrician sau instalator autorizat utilizand aplicatia Instalator Bucuresti.

Ai o problema la aragaz sau nu ai un smartphone: Suna la 0722 974 760 sau la 0766 974 760 si un electrician sau instalator autorizat ANRE va ajunge la tine in cel mai scurt timp.