Deplasarea si evaluarea aragazului este gratuita.

Reparatii aragaze - sector 5

Posibile defectiuni si reparatii aragaze sector 5

Reparatia aragazului dumneavoastra poate fi o problema mai simpla sau mai complicata. Oricum ar fi, daca veti apela la o firma specializata in domeniu, aceasta va trimite la domiciliul dumneavoastra un meserias. Desigur, pentru a usura deplasarea la dumneavoastra acasa, e de preferat sa apelati la acele firme care se afla in sectorul in care locuiti. Astfel, daca locuiti in sectorul 5 al Bucurestiului, e recomandat sa cautati o firma specializata in reparatii aragaze sector 5.

Care sunt cazurile cand apelam la firme specializate in reparatii aragaze sector 5?

Asa cum deja am mentionat, daca locuiti in sectorul 5 veti cauta o firma specializata in reparatii aragaze sector 5. Mai exact, daca locuiti in cartierele din zonele Colentina, Ferentari sau Rahova.

Care sunt cele mai frecvente defectiuni intalnite la aparatele de gatit si cum se pot ele remedia o sa vedem in continuare.

1 – Miros persistent de gaz – Emisiile accidentale de gaze pot fi un adevarat pericol, de aceea nu trebuie ignorate sub nicio forma. Primul lucru care trebuie facut in acest caz este sa verificam daca sunt ochiuri deschise, sau, daca aveam ceva pe foc, sa verificam daca nu cumva flacara s-a stins iar ochiul a ramas deschis. Daca toate ochiurile erau inchise, al doilea lucru pe care il putem face este sa verificam daca nu sunt probleme cu furtunul de alimentare. Daca acesta este fisurat, inchideti sursa de gaze si chemati rapid un specialist in reparatii aragaze sector 5 care sa va schimbe furtunul de alimentare. Se mai poate intampla ca regulatorul de presiune a gazului sa fie defect sau montat incorect. In acest caz el fie se inlocuieste fie se demonteaza si se remonteaza corect. Un alt motiv al mirosului persistent de gaz poate fi robinetul defect al buteliei. Daca este asa, trebuie schimbata butelia de gaz.

2 – La terminarea apasarii butonului de siguranta flacara se stinge – Cele mai multe aragaze sunt dotate cu un sistem de protectie care sa impiedice emisiile accidentale de gaze. Un sistem de siguranta care ne obliga sa apasam cateva secunde pe buton pana la aprinderea flacarii. Daca sistemul se defecteaza, la eliberarea butonului flacara se stinge. Sau se mai poate intampla ca acest termoelement sa fie prea aproape de flacara si atunci trebuie doar reglata distanta dintre acestea. Nu ezitati sa apelati la un meserias in reparatii aragaze sector 5, cu precadere daca locuiti in zonele amintite mai sus. El va stii exact cum sa remedieze problema.

3 – Timpul de gatit in cuptor este prea lung – Cuptorul este mult ravnit pentru faptul ca ofera posibilitatea de a coace atat diverse feluri de mancare, cat si prajituri sau aluaturi. Totusi, daca el nu functioneaza corespunzator, mai ales la cocaturi, rezultatul nu va fi deloc cel dorit, aluatul necrescand corespunzator. De aceea trebuie sa ne asiguram ca totul este ok. Timpul de gatit in cuptor este prea lung daca flacara nu este suficient de puternica si atunci poate fi o problema legata de presiunea gazului. Presiunea gazului este controlata de un regulator de presiune. Daca nu avem montat acest regulator, un specialist in reparatii aragaze sector 5 il poate monta usor. Daca el insa este montat, e posibil sa se fi defectat si atunci trebuie schimbat. De asemenea poate fi o problema legata de setarea incorecta a temperaturii cuptorului. Recititi manualul de instructiuni si verificati setarile facute. Si mai poate fi si faptul ca usa cuptorului nu se inchide corespunzator. In aceasta ultima situatie pot fi 3 cauze – fie s-a defectat garnitura si ea trebuie schimbata, fie balamalele de la usa nu mai fac fata si se pot schimba si ele, fie usa de la cuptor s-a deformat din cauza temperaturii. Un specialist in reparatii aragaze sector 5 va gasi imediat cauza defectiunii si va rezolva problema.

Echipa noastra de electricieni, instalatori autorizati ANRE ofera servicii de montaj / instalare si reparatii aragaze in Bucuresti Sector 5.

Va oferim servicii de montaj / instalare aragaz si reparatii pentru toate marcile de aragaze in Bucuresti Sector 5: Zanussi, Electrolux, Arctic, Beko, Bosch, Indesit, Ariston, Hotpoint ,Scholtes, Gorenje, Siemens, Candy, Ardo, Ignis, Maister, Maxwell,Westwood, Amica, Hansa, Siemens, Baumatic, Glem Gaz, Zass, Fountain, Polar, etc.

Intervenim in maxim 12 de ore de la primirea comenzii din partea dumneavoastra in Sectorul 5: Cotroceni,13 Septembrie, Dealul Spirii, Ferentari, Rahova, Salaj, Panduri, Gorge Cosbuc, Pieptanari.

Reparatii aragaze non-stop in Bucuresti sector 5 oferim garantie pentru lucrarile efectuate. Daca aveti probleme cu aragazul in Sectorul 5 nu ezitati sa apelati la noi.

Alege repararatii-aragaze.ro oricand ai o problema cu aragazul tau in Sectorul 5.

Contact Reparatii Aragaze Bucuresti - Sector 5

031 424 6775

0722 974760, 0726 178 381

0771 302745 (Mobil RCS&RDS)

0766 974760 Cosmote

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.