Deplasarea si evaluarea aragazului este gratuita.

Un model nou de aragaz presupune reparatii complexe

Iata la cine sa apelezi cand acesta s-a stricat

Simti miros de gaze in bucatarie sau aragazul tau, nou nout, prezinta anumite defectiuni? Nu incerca sa intervii de unul singur, ci apeleaza la un specialist cu experienta in reparatii aragazuri, in functie de modelul pe care il detii. Atunci cand simti miros de gaze in bucatarie, primul pas pe care trebuie sa il faci e sa inchizi alimentarea cu gaze de la sursa principala si deschiderea, de urgenta, larg a geamurilor din incapere pentru aerisire. Daca este cazul cere ajutor specializat.

Citește mai departe...

Utilizarea aragazelor in siguranta, o prioritate vitala

Te-ai gandit vreodata ca aragazul pe care il folosesti in fiecare zi iti poate pune viata in pericol atat tie, cat si familiei tale? Daca nu, afla ca scurgerile de gaze cauzate de proasta functionare a aragazelor sau a conexiunilor reprezinta unul dintre primele locuri in topul situatiilor casnice care iti pot pune viata in pericol. Astfel, utilizarea aragazelor in siguranta ajunge sa fie o prioritate vitala, de care cu totii trebuie sa tinem cont.

Dar cum utilizezi aragazul in siguranta?

Citește mai departe...

Reparatia aragazului trebuie facuta doar de un personal autorizat. Afla si tu de ce

Aparatul electrocasnic, nelipsit din orice locuinta, aragazul, da semne de batranete si nu mai functioneaza corespunzator sau ai nevoie de un instalator pentru montarea unui aparat nou, dupa ce te-ai mutat in noua locuinta? Indiferent de lucrarea pe care o ai de facut la aragazul tau, operatiunea de instalare sau montare a unui astfel de aparat trebuie facuta doar de catre un personal specializat.

Citește mai departe...

Reparatii aragaze direct la domiciliu, la preturi avantajoase

Tocmai cand trebuia sa pregatesti o cina importanta in familie aragazul cel vechi a cedat? Nu stii ce sa faci ca sa remediezi problema cat mai repede?

Exista varianta comandarii mancarii la domiciliu, care nu te incanta sau poti cauta de urgenta un specialist, care sa-ti reparare aragazul la un pret bun.

Citește mai departe...