Reparatii si instalare aragaze. Suna la 0722 974 760
Service aragaze Gorenje

Service aragaze Gorenje

Service aragaze Gorenje Bucuresti Suna: 0722 974 760

4 din cele mai des intalnite probleme la reparatii aragaze Gorenje

Aragazele Gorenje, rezistente si cu un aspect usor retro, au ajuns in ultima perioada sa fie preferate pentru bucatariile de familie si asta pentru ca brandul Gorenje este unul cu o vechime de peste 60 de ani pe piata. Desi mai robuste decat alte aparate de gatit, chiar si acestea necesita periodic mici reparatii. In continuare o sa vedem la cine putem apela si care sunt patru din cele mai intalnite probleme care necesita un specialist in reparatii aragaze Gorenje.

La cine apelam pentru reparatii aragaze Gorenje

Unele aragaze Gorenje sunt prevazute cu trei arzatoare cu gaz si o plita electrica. Desigur, toate au si cuptor, acesta fiind recunoscut ca fiind printre cele mai bune cuptoare existente pe piata, pentru calitatea mancarii pe care o putem gati in ele. Daca aveti probleme cu aragazul Gorenje, e foarte important ca specialistul la care apelati sa fie unul cu experienta in reparatii aragaze Gorenje, acestea fiind un pic diferite de restul aragazelor.

  1. Probleme cu aprinderea electrica a ochiurilor. Facilitatea de aprindere electrica a ochiurilor, mult apreciata de utilizatori, se poate defecta. Pur si simplu nu mai este facuta scanteia de aprindere a ochiurilor! Ea este generata de o bobina de inductie. La aragazele Gorenje acest sistem este unul bazat pe o placuta cu un circuit electronic care se repara foarte greu. Daca nu doriti schimbarea ei si vreti sa o reconditionati pe cea pe care o aveti, cu siguranta veti avea nevoie de un specialist cu experienta in reparatii aragaze Gorenje, dar unul care se pricepe si la electronica, pentru a sti sa va schimbe componentele de pe placa.
  2. Probleme cu termocupla sau supraveghetorul de flacara. Aragazele Gorenje au prevazut un sistem de supraveghere a flacarii pentru fiecare ochi de pe plita. Sunt un fel de valve cu mercur care, in cazul stingerii accidentale a focului, blocheaza emisiile de gaze. Simptomul este comun si anume – se apasa butonul de gaz si se tine apasat simultan cu actionarea sistemului de aprindere electrica. E posibil ca simptomul sa nu fie prezent pentru toate ochiurile, ci doar la unul sau doua dintre ele. Flacara se aprinde, dar, la eliberarea butonului de gaz focul se stinge. Cu siguranta aveti nevoie de un specialist in reparatii aragaze Gorenje pentru a inlocui aceste sisteme de protectie sau doar a le curata de funingine, daca aceasta este cauza problemei.
  3. Probleme cu plita electrica. Daca aragazul dumneavoastra este un model mai vechi si are, pe langa 3 ochiuri, si o plita electrica, cu siguranta ati folosit-o si ati fost incantat, fiind extrem de eficienta si utila. Se poate intampla, insa, ca ea sa nu mai functioneze, mai exact sa nu se mai incinga. Daca doriti sa o reparati, pentru ca este un dispozitiv mai aparte, diferit de restul plitelor din comert, nu aveti nicio sansa sa gasiti pe internet sfaturi! Operatia necesita prezenta unui specialist cu experienta in reparatii aragaze Gorenje.
  4. Probleme cu aprinderea si functionarea cuptorului. Cuptorul aragazelor Gorenje este cunoscut ca fiind printre cele mai bune posibile de pe piata aparatelor de gatiti. De aceea, daca el nu functioneaza ne vom dori sa gasim un specialist in reparatii aragaze Gorenje pentru a remedia problema. Poate fi o problema de aprindere a flacarii si, de obicei, aceasta tine de sistemul de securitate a flacarii din cuptor, care, la fel ca si ochiurile de pe plita, are si el o valva de siguranta. Aceasta, in cazul stingerii accidentale a focului va bloca emisiile de gaze. Problemele de functionare pot fi si din cauza termostatului care nu mai poate regla corespunzator temperatura din cuptor. Acesta nu este altceva decat un dispozitiv care poate micsora flacara daca temperatura a atins temperatura setata.

Daca aveti probleme cu aragazele Gorenje nu ezitati sa apelati la noi. Echipa noastra de electricieni, instalatori autorizati ANRE ofera servicii de montaj / instalare si reparatii aragaze Gorenje.

Intervenim in maxim 12 de ore de la primirea comenzii din partea dumneavoastra. Piesele de schimb pentru aragazele Gorenje sunt de origine.

Reparatii aragaze Gorenje non-stop in Bucuresti. Oferim garantie atat pe lucrare cat si pe piesa de origine Gorenje.

Aragazul este, fara indoiala, cel mai important aparat din bucatarie si, de aceea, exista o multitudine de modele din care sa alegeti. Pentru a va restrange optiunile, ganditi-va la calitate la un pret scazut. Un bun exemplu care sa intruneasca aceasta conditie este acel aragaz Gorenje, dar si un aragaz Zanussi este indicat. Un aragaz Gorenje este usor de utilizat, chiar daca foloseste tehnologii moderne. Gorenje este cea mai mare corporatiei din Slovenia, dar si unul dintre cei 8 importanti producatori de electrocasnice din Europa, ceea ce face ca in foarte multe gospodarii sa existe un aragaz Gorenje. Gama de masini de gatit Gorenje contine numeroase modele din care puteti alege un aragaz Gorenje potrivit bucatariei din locuinta, restaurant, firma de catering, cantina etc.

Un aragaz Gorenje poate avea trei, patru sau cinci arzatoare, poate functiona pe gaz sau poate functiona pe baza de energie electrica. Orice aragaz Gorenje imbina stilul traditional de aragaz, cu cel modern, astfel incat sa fie pe placul tuturor generatiilor de consumatori. Un aragaz Gorenje are, astfel un cuptor conventional care se foloseste cu usurinta. La unele modele de aragaz Gorenje cuptoarele au un timer, un ceas care ajuta utilizatorii sa seteze temperatura dorita.

Un aragaz pe gaz Gorenje poate functiona pe gaz natural sau pe gaz propan. De obicei, restaurantele folosesc un aragaz Gorenje pe gaz pentru ca are costuri de utilizare si intretinere mai scazuta. Exista foarte multe modele de aragaz Gorenje care au functii de grill si care sunt folosite in restaurante. Folosind un aragaz Gorenje preparatele sunt gata in cateva minute, astel incat clientii nu asteapta si sunt multumiti.

Preturile unui aragaz Gorenje difera in functie de model si caracteristici. Daca va doriti in bucatarie un aragaz Gorenje, puteti urmari ofertele existente in magazinele de specialitate partenere Gorenje sau puteti accesa site-urile importatorilor de aragaz Gorenje de pe internet. O comanda online de aragaz Gorenje va ajuta sa economisiti timp si bani, livrarea fiind facuta intr-un interval de timp foarte scurt.

Instalator autorizat ANRE

Instalari si reparatii aragaze in Bucuresti. Garantie pentru lucrarile efectuate. Daca ai probleme cu aragazul in Bucuresti nu ezita sa apelezi la noi.

Reparatii, accesorii sau inlocuire de piese:

  • Termocupla aragaz-cuptor-plita;
  • Senzor de temperatura aragaz-cuptor-plita;
  • Garnitura aragaz-cuptor-plita;
  • Maner usa aragaz-cuptor-plita;
  • Usa completa aragaz-cuptor-plita;
  • Motor pentru rotisor aragaz-cuptor-plita;
  • Rezistenta inferioara aragaz-cuptor-plita;
  • Rezistenta superioara aragaz-cuptor-plita;
  • Buton aragaz-cuptor-plita;
  • Tavi/tava aragaz-cuptor-plita;
  • Capac ochiuri aragaz-cuptor-plita;
  • Geam exterior aragaz-cuptor-plita;
  • Geam interior aragaz-cuptor-plita;
  • Geam complet usa cu suporti aragaz-cuptor-plita;
  • Gratar interior aragaz-cuptor-plita;
  • Grilaj gratar pentru ochiuri aragaz-cuptor-plita;
  • Capac ochiuri aragaz-cuptor-plita;
  • Bec aragaz-cuptor-plita;
  • Aprinzator aragaz-cuptor-plita;
  • Seturi de duze aragaz-cuptor-plita;
  • Grilaj de protectie pentru copii aragaz-cuptor-plita;
  • Solutie de curatat profesionala aragaz-cuptor-plita;
  • Lama de raschetat plita rezerve aragaz-cuptor-plita;
  • Termometru aragaz-cuptor-plita;
  • Termostat aragaz-cuptor-plita;
  • Suport vase ochi aragaz-cuptor-plita;
  • Buton de aprindere gaz aragaz-cuptor-plita;
  • Capac arzator aragaz-cuptor-plita;
  • Accesorii plite aragaz-cuptor-plita;
  • Furtun gaz aragaz-cuptor-plita;
  • Cabluri alimentare.

*Alegerea de la inceput o unui tehnician autorizat pentru repararea aragazelor va poate scuti ulterior de costuri suplimentare si de pagube neprevazute.

Pentru mai multe informatii, programari sau oferte apelati cu incredere la noi.

Alege repararatii-aragaze.ro oricand ai o problema cu aragazul tau Gorenje.