Reparatii si instalare aragaze. Suna la 0722 974 760
Service aragaze Zanussi

Service aragaze Zanussi

Service aragaze Zanussi Bucuresti Suna: 0722 974 760

7 probleme grave care necesita reparatii aragaze Zanussi

Aragazele Zanussi au in general o garantie mai mare decat restul tipurilor de aragaz, putand ajunge si pana la cinci ani. Cu toate acestea, aragazele Zanussi, fiabile, elegante si usor de folosit, la fel ca oricare alt tip de aragaz, pot avea si ele in timp diverse probleme de functionare. Care sunt cele mai frecvente probleme si simptome cu care ne putem confrunta la acest tip de aragaze si pentru care sa fie nevoie sa gasim un specialist in reparatii aragaze Zanussi vom vedea in continuare. Dar, inainte de orice, hai sa vedem la cine apelam in cazul in care avem probleme cu aragazul nostru.

La cine apelam pentru reparatii aragaze Zanussi

Se doreste sa gasiti specialistul potrivit tipului dumneavoastra de aragaz si totodata acesta sa fie atestat ANRE.

In continuare o sa vedem care sunt sapte din cele mai des intalnite probleme la aragazele Zanussi.

 1. Defectarea sistemului de aprindere electrica a ochiurilor. Una din facilitatile acestui aragaz este sistemul de aprindere electrica. Acesta, pentru a functiona, necesita alimentare cu curent electric. Uneori el se defecteaza si simptomele pot fi variate. Astfel, se poate intampla ca acestea pur si simplu sa nu mai functioneze, negenerand scanteia care aprinde focul, sau, un simptom deloc placut, este acela care duce la curentarea celui care actioneaza aprinderea electrica. Oricum ar fi, primul lucru pe care il faceti este sa opriti sursa de curent si sa sunati la un specialist in reparatii aragaze Zanussi. El va sti exact ce are de facut!
 2. Stricarea cuptorului electric. Daca aveti un aragaz Zanusssi prevazut cu cuptor electric, pot aparea probleme la acesta. Primul simptom este acela ca, desi pus in functiune, cuptorul nu se mai incalzeste. Sau se incalzeste dar nu mai respecta temperatura setata si riscati sa ardeti toate alimentele pe care le coaceti. Fara doar si poate veti cauta un specialist in reparatii aragaze Zanussi, unul care sa aiba ceva experienta si pe partea de reparatii cuptoare electrice, acestea fiind o facilitate mai nou introdusa la acest tip de aparate de gatit.
 3. Defectare rotisor cuptor. Aragazele Zanussi pot fi dotate si cu acest mult dorit rotisor. Functionarea lui se bazeaza pe un motoras electric care roteste un ax. Acesta se poate defecta din cauza supraincalzirii cuptorului, a fixarii unei temperaturi necorelate corespunzator cu necesitatile rotisorului, sau, pur si simplu, stricarea motorasului care actioneaza sistemul. Simptomele sunt evidente – la pornirea rotisorului axul nu se mai invarte. O alta problema pentru care vom apela la un specialist in reparatii aragaze Zanussi.
 4. Defectarea sistemului de iluminat cuptor. Sistemul de iluminare a cuptorului este o facilitate mult savurata de gospodine care, astfel, pot verifica usor stadiul de coacere a alimentelor, fara a mai fi nevoie sa deschida usa cuptorului. Simptomele sunt clare – actionam butonul de aprindere a luminii in cuptor si aceasta nu se mai aprinde. Cauzele pot fi diverse – poate fi un simplu bec ars, sau poate sunt probleme la partea electrica a sistemului. Oricum ar fi, un specialist in reparatii aragaze Zanussi va sti exact ce are de facut si va avea si materialele necesare operatiei.
 5. Defectarea sistemului de siguranta gaz cuptor. Sistemul acesta de siguranta se manifesta prin faptul ca, la aprinderea cuptorului, este necesar sa mentinem apasat pentru cateva secunde butonul de la cuptor. Se poate intampla ca la eliberarea butonului flacara sa se stinga. Daca am tinut apasat suficient de mult timp butonul de la aprindere cuptor si, totusi, flacara s-a stins, e limpede – s-a defectat sistemul de siguranta de gaz de la cuptor. Din nou, vom apela la un specialist in reparatii aragaze Zanussi.
 6. Scaparile de gaze. Daca simtiti miros de gaze si ati verificat toate ochiurile atat cele de pe plita cat si cele din cuptor si ele sunt inchise, inseamna ca aveti o problema care necesita urgent un specialist in reparatii aragaze Zanussi. Pierderile de gaze pot avea multiple cauze si pot duce la dezastre inestimabile.
 7. Deteriorarea garniturii de la usa cuptorului. Ati observat ca usa de la cuptor nu se mai inchide corect? E foarte probabil ca garnitura sa se fi stricat si sa necesite inlocuire. Operatia de schimbare nu este una dificila si ea poate fi executata rapid de orice specialist in reparatii aragaze Zanussi.

Daca aveti probleme cu aragazele Zanussi nu ezitati sa apelati la noi. Echipa noastra de electricieni, instalatori autorizati ANRE ofera servicii de montaj / instalare si reparatii aragaze Zanussi.

Intervenim in maxim 12 de ore de la primirea comenzii din partea dumneavoastra. Piesele de schimb pentru aragazele Zanussi sunt de origine.

Reparatii aragaze non-stop Zanussi in Bucuresti. Oferim garantie atat pe lucrare cat si pe piesa de origine Zanussi.

Zanussi este unul dintre cei mai importanti fabricanti de aragaze din lume. In anul 1920, Antonio Zanussi a construit prima soba din lemn a carei plita era confectionata din fonta. In ca de la inceput, compania a incercat sa usureze viata clientilor sai prin furnizarea de produse calitative.

Cu noul aragaz Zanussi, gospodinele au un motiv mult mai bun pentru a sta in bucatarie, gatitul devenind o activitate mult mai placuta. Echipamentul pe care il folosim la gatit are un rol fundamental in calitatea mancarii, alaturi de modul de preparare al mancarii alese. Functiile inovatoare de care se bucara noul aragaz Zanussi face din acesta un instrument ideal in bucatarie.

Printre beneficiile pe care un aragaz Zanussi vi le ofera se numara design-ul impletit cu functionalitatea. Stilul unui aragaz Zanussi este mereu simplu, mereu cu un aspect modern, mereu usor de amplasat in orice bucatarie. Usa cuptorului este confectionata din geam de tip oglinda pentru a completa design-ul minimalist. Sertarul destinat depozitarii diverselor accesorii (instrumente de gatit) va ajuta sa mentineti o ordine exemplara in bucataria dumneavoastra.

„Usor de curatat”. Acesta este sloganul dupa care functioneaza Zanussi. Simpla stergere cu o laveta umeda va scuteste de efortul de a utiliza o intreaga gama de produse de curatat. Cuptorul are suprafete netede care fac curatarea mult mai rapida si mai usoara, si ajuta si la design-ul elegant al bucatariei dumneavoastra.

Un aragaz Zanussi face parte din categoria electrocasnicelor independente.

Instalator autorizat ANRE

Instalari si reparatii aragaze in Bucuresti. Garantie pentru lucrarile efectuate. Daca ai probleme cu aragazul in Bucuresti nu ezita sa apelezi la noi.

Reparatii, accesorii sau inlocuire de piese:

 • Termocupla aragaz-cuptor-plita;
 • Senzor de temperatura aragaz-cuptor-plita;
 • Garnitura aragaz-cuptor-plita;
 • Maner usa aragaz-cuptor-plita;
 • Usa completa aragaz-cuptor-plita;
 • Motor pentru rotisor aragaz-cuptor-plita;
 • Rezistenta inferioara aragaz-cuptor-plita;
 • Rezistenta superioara aragaz-cuptor-plita;
 • Buton aragaz-cuptor-plita;
 • Tavi/tava aragaz-cuptor-plita;
 • Capac ochiuri aragaz-cuptor-plita;
 • Geam exterior aragaz-cuptor-plita;
 • Geam interior aragaz-cuptor-plita;
 • Geam complet usa cu suporti aragaz-cuptor-plita;
 • Gratar interior aragaz-cuptor-plita;
 • Grilaj gratar pentru ochiuri aragaz-cuptor-plita;
 • Capac ochiuri aragaz-cuptor-plita;
 • Bec aragaz-cuptor-plita;
 • Aprinzator aragaz-cuptor-plita;
 • Seturi de duze aragaz-cuptor-plita;
 • Grilaj de protectie pentru copii aragaz-cuptor-plita;
 • Solutie de curatat profesionala aragaz-cuptor-plita;
 • Lama de raschetat plita rezerve aragaz-cuptor-plita;
 • Termometru aragaz-cuptor-plita;
 • Termostat aragaz-cuptor-plita;
 • Suport vase ochi aragaz-cuptor-plita;
 • Buton de aprindere gaz aragaz-cuptor-plita;
 • Capac arzator aragaz-cuptor-plita;
 • Accesorii plite aragaz-cuptor-plita;
 • Furtun gaz aragaz-cuptor-plita;
 • Cabluri alimentare.

*Alegerea de la inceput o unui tehnician autorizat pentru repararea aragazelor va poate scuti ulterior de costuri suplimentare si de pagube neprevazute.

Pentru mai multe informatii, programari sau oferte apelati cu incredere la noi.

Alege repararatii-aragaze.ro oricand ai o problema cu aragazul tau Zanussi.