Reparatii si instalare aragaze. Suna la 0722 974 760
Reparatii aragaze

Instalare aragaze

Servicii instalatii aragaze in Bucuresti si Ilfov. suna acum

Echipa noastra de electricieni, instalatori autorizati ANRE ofera servicii de montaj / instalare si reparatii aragaze la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov.

Va oferim servicii de montaj / instalare aragaz si reparatii pentru toate marcile de aragaze: Zanussi, Electrolux, Arctic, Beko, Bosch, Indesit, Ariston, Hotpoint , Scholtes, Gorenje, Siemens, Candy, Ardo, Ignis, Maister, Maxwell,Westwood, Amica, Hansa, Siemens, Baumatic, Glem Gaz, Zass, Fountain, Polar, etc.

Intervenim in maxim 12 de ore de la solicitarea pentru un instalator gaze autorizat ANRE.

De ce este nevoie pentru racordare.

Racordarea aragazului la reteaua de gaze trebuie facuta utilizand un racord flexibil din Inox si 2 robineti de gaz. Daca aveti aragaz cu senzori de detectie flacara trebuie montat si un regulator de gaz.

Instalator autorizat ANRE

Instalari si reparatii aragaze in Bucuresti. Garantie pentru lucrarile efectuate. Daca ai probleme cu aragazul in Bucuresti nu ezita sa apelezi la noi.

Vrei sa repari aragazul vechi?

Ai un aragaz vechi care trebuie reparat sau intampini probleme tot mai des la unul mai nou? Un tehnician autorizat ANRE pentru reparatii aragaze la domiciliul clientului va face o constatare, direct la tine acasa si va interveni pentru rezolvarea problemei in cel mai scurt timp.

Indiferent de defectiunea pe care o are aparatul, un specialist in reparatii aragaze la domiciliul clientului va executa o verificare generala a sistemului, intarind siguranta tuturor celor din locuinta.

Un profesionist va efectua reparatii aragazuri, cuptoare pe gaz sau electrice la domiciliul clientului in maxim 24 de ore, oferind piese de schimb originale si garantie pentru fiecare reparatie efectuata.

Apeland la un specialist in reparatii aragaze la domiciliul clientului, nu va mai trebui sa faci tu deplasare cu aparatul la sediul service-ului sau firme care urmeaza sa iti repare aragazul si in plus nu vei mai da bani pe transport acestuia.

Apeland la un specialist care ofera reparatii la aragaze direct la domiciliul clientului, nu va trebui sa mai faci efectiv nimic. Doar sa astepti ca tehnicianul sa vina la tine, sa constate si apoi sa rezolve problema aragazului.

 • asigura consultanta pentru lucrarea ce urmeaza sa o intreprinda.
 • va asigura montaj si reparatii la aragaze direct la domiciliul sau locatia fiecarui client si este disponibil in cel mai scurt timp posibil.
 • ofera reparatii al orice aparatura de uz casnic, indiferent de marca: cuptoare, plite care au pierderi sau scapari de gaze ori la instalatii tehnico-sanitare si gaze.
 • un tehnician specialist in reparatii aragaze la domiciliul clientului ofera montaj, mentenanta pentru aragazul tau sau pentru orice tip de electrocasnice, inlocuieste piesele defecte daca este cazul, cu unele originale.
 • un tehnician calificat in reparatii aragaze la domiciliul clientului va interveni prompt pentru rezolvarea problemei, direct la domiciliul tau, pentru o transparenta completa la reparatiile efectuate, evitand orice fel de neintelegeri.
 • ofera garantie, in urma reparatiilor efectuate, marind astfel increderea in lucrarile pe care le executa cat si pentru piesele inlocuite, preintampinand eventualele defectiuni de fabricatie ale pieselor distribuite.- preturile fiecare interventii va fi estimate inca de la inceputul lucrarii si difera in functie de modalitatea si complexitatea defectiunii.
 • in cazul urgentelor poate interveni in maximum o ora si jumatate pentru rezolvarea unei probleme in Bucuresti.

In acest fel, defectiunea poate fi reparata in cel mai scurt timp, evitand riscul defectarii si a altor piese din ansamblu.

In cat timp se intervine?

In situatii normale, o firma specializata pe reparatii aragaze sau alt tip de electrocasnice la domiciliul clientului va interveni in 24 de ore de la solicitare, pentru remedierea problemei in conditii optime. Daca situatia este prezentata cat mai explicit din momentul sesizarii telefonice, tehnicianul va veni pregatit din timp in momentul interventiei cu toate piesele de schimb necesare.

Tehnicienii specializati, cu experienta in repararea tuturor electrocasnicelor ofera servicii de: inlocuire termocuple, senzori de siguranta, rulmenti, rezistente cuptoare electrice, inlocuire manere, geamuri securizate pentru cuptoare, motoare originale, placi electronice, module electronice, schimbare de curele, ventilatoare transversale si tangentiale, schimbare rezistenta pentru grill, bobine piese electrice, bujii cu aprindere electrica,reparatii module electronice, reparatii placi electronice, hublou complet sau partial ori servicii de diagnoza completa pentru toate marcile.

In concluzie, un tehnician specializat in reparatii aragaze sau alt tip de electrocasnice la domiciliul clientului te va scuti de timp pierdut si bani cu transportul aparatului si iti va salva cuptorul sau plita la o defectare totala. In plus, iti va oferi si garantia pieselor si a intregii lucrari.

Pentru siguranta ta

Pentru a preveni riscul unor scapari de gaze, legea obliga utilizatorii sa asigure spatiului in care este amplasat dispozitivul (aragaz pe gaz) un geam pentru aerisire. Pentru o hota trebuie sa aveti fie un sistem de eliminare, un burlan spre exterior, fie o aeresire permanenta.

Cele mai multe tipuri de aragaz pe gaz au si aprindere electrica. Conectarea la gaz trebuie facuta cu armaturi ½ si trebuie neaparat sa beneficieze de etansare pe filet sau garnitura. Armaturile pentru un aragaz pe gaz sunt de obicei de culoare neagra iar robinetii de culoare galbena. Dupa aceasta operatiune, care trebuie facuta de un instalator cu autorizare ANRE, se face verificarea. Aceasta consta in aplicarea unei solutii (apa+sapun) sau cu un detector de gaze omologat daca se constata aparitiei bulelor de aer. Daca acest lucru se intampla, gazul trebuie oprit imediat iar etansarile verificate din nou.

In ceea ce priveste problemele de functionare la un aragaz pe gaz sunt cateva elemente de care trebuie sa tineti seama in cazul in care simtiti miros de gaz in incapere:

 • Robinetul de gaz sau butelia trebuie inchise imediat;
 • Orice tip de flacara deschisa, tigara sau aparat electric trebuie inchise si ele;
 • Nu aprindeti lumina!
 • Deschideti ferestrele pentru o aerisire corespunzatoare;
 • Contactati furnizorul de gaze sau service-ul de la care ati achizitionat aparatul.