Reparatii si instalare aragaze. Suna la 0722 974 760
Service aragaze Indesit

Service aragaze Indesit

Service aragaze Indesit Bucuresti Suna: 0722 974 760

Top 5 probleme pentru care trebuie sa apelati la un specialist in reparatii aragaze Indesit

Aragazele Indesit, desi foarte rezistente si durabile, deseori necesita reparatii neasteptate. E important sa stiti care sunt problemele care pot aparea si sa constientizati simptomele acestora pentru a cauta in timp util un specialist in reparatii aragaze Indesit.

In ce situatii cautam un specialist in reparatii aragaze Indesit?

Inainte de a vedea care sunt cele mai frecvente simptome si probleme de care se pot lovi posesorii de aragaze Indesit, o sa mentionam ca, indiferent de situatie, e recomandat ca reparatia sa fie executata de un specialist in reparatii aragaze Indesit. Mai mult, e de dorit ca acesta sa fie atestat de ANRE. Daca aragazul a iesit din garantie, nu va hazardati sa il reparati dupa sfaturile gasite pe forumuri si cautati un specialist in domeniu. Si asta pentru a evita problemele ulterioare care pot duce la adevarate calamitati. Faceti totul pentru siguranta dumneavoastra si a familiei dumneavoastra si nu va jucati cu focul!

In continuare vom trece in revista cateva dintre defectiunile cele mai des intalnite la acest tip de aragaze.

 1. Defectarea senzorului de gaze de la cuptor. Cuptorul aragazelor Indesit sunt prevazute cu un senzor de gaze, acestea fiind acele dispozitive care va obliga sa tineti apasat butonul atunci cand aprindeti flacara. Este cel care, in caz ca se opreste alimentarea cu gaze si se stinge flacara, va opri emisiunile ulterioare de gaze. Daca ati folosit mai mult cuptorul si butonul s-a supraincalzit, e posibil ca senzorul de gaze sa nu mai functioneze corespunzator. Simptomele apar si daca nu s-a suprainclazit cuptorul, dar aragazul are o perioada mai lunga de utilizare. Problema se manifesta prin faptul ca la eliberarea butonului de aprindere a cuptorului, flacara nu ramane aprinsa. Daca nu apelati cat mai repede la un specialist in reparatii aragaze Indesit, curand veti ajunge sa fiti nevoiti sa tineti apasat cu mana butonul, pe toata durata folosirii cuptorului – lucru deloc confortabil.
 2. Defectarea termostatului de la cuptor. Termostatul cuptorului este acel dispozitiv care micsoreaza automat flacara atunci cand s-a ajuns la o anumita temperatura in cuptor. El este responsabil de pastrarea constanta a temperaturii setate pentru cuptor, pe toata durata functionarii acestuia. Pentru a evita surprizele neplacute si coacerea prea tare a alimentelor dumneavoastra, din nou, e recomandat sa apelati cat mai repede la un specialist in reparatii aragaze Indesit.
 3. Uzarea garniturii de la cuptor. O alta problema pe care o mai puteti intampina la aragazul dumneavoastra, este deteriorarea garniturii de la cuptor. Veti observa ca usa nu se mai inchide etans si, drept consecinta, cuptorul nu mai poate pastra corespunzator temperatura setata, astfel, termostatul devine ineficient. Acest lucru duce la cresterea timpului de coacere. Un simptom nedorit care se poate remedia rapid apeland, din nou, la un specialist in reparatii aragaze Indesit.
 4. Deteriorarea ochiurilor de pe plita de deasupra. Flacara de deasupra se aprinde partial si simtiti scapari de gaze? Puteti remedia usor problema prin inlocuirea ochiurilor. Dar e recomandat sa chemati un specialist in reparatii aragaze Indesit pentru a verifica si arzatoarele de sub ochiuri.
 5. Scaparile de gaze. Deloc de neglijat sunt scaparile de gaze atunci cand folositi aragazul Indesit. De data aceasta recomandam sa opriti orice sursa de gaz, sa inchideti toate ochiurile si sa chemati urgent un specialist in reparatii aragaze Indesit.

Daca aveti probleme cu aragazele Indesit nu ezitati sa apelati la noi. Echipa noastra de electricieni, instalatori autorizati ANRE ofera servicii de montaj / instalare si reparatii aragaze Indesit.

Intervenim in maxim 12 de ore de la primirea comenzii din partea dumneavoastra. Piesele de schimb pentru aragazele Indesit sunt de origine.

Reparatii aragaze Indesit non-stop in Bucuresti. Oferim garantie atat pe lucrare cat si pe piesa de origine Indesit.

Achizitionarea unui aragaz electric implica de cele mai multe ori batai de cap, deoarece nu cunoastem toate specificatiile tehnice si nu ne dam intotdeauna seama care produs este mai bun, comparativ cu celelalte. Ai putea insa sa iti achizitionezi un aragaz indesit, desi si acestea sunt de mai multe tipuri. Atunci cand mergi sa iti cumperi un aragaz indesit, cere sfatul vanzatorilor din magazin sau roaga o persoana care se pricepe in domeniu sa vina sa te ajute sa alegi cea mai buna varianta.

Noile modele de aragaz Indesit sunt prevazute cu o serie de facilitati care iti usureaza viata si iti asigura confortul atunci cand gatesti. Cele mai multe astfel de aragaze sunt prevazute cu regulator de presiune a gazelor, cu timer sau aprindere la doua maini. Aprinderea la doua maini se refera la faptul ca vei apasa cu o mana butonul de aprindere, care face o scanteie, iar cu cealalta vei roti butonul de gaze, astfel ca nu trebuie sa mai cumperi chibrite.

Atunci cand vrei sa pornesti un aragaz Indesit, trebuie sa tii cont de o regula. Un aragaz Indesit nu mai functioneaza ca cele modelele de aragaz indesit vechi. Inainte, aprindeai cuptorul si imediat ardea flacara. Pentru un aragaz Indesit insa trebuie sa procedezi in felul urmator: dai drumul la butonul de gaz, tii flacara de chibrit aproape si ulterior astepti cu mana apasata pe buton pana cand flacara incalzeste sonda sigurantei la temperatura optima.

Daca nu astepti in jur de 20, 30 de secunde cu mana pe buton, pana cand flacara se stabilizeaza, aceasta se poate stinge. Multe persoane au crezut, dupa achizitionarea unui aragaz Indesit, ca este vorba de o problema si ca butonul este defect. S-a recurs insa la aceasta solutie drept protectie pentru copii, dar si pentru siguranta intregii familii. Practic, in cazul in care gazul se opreste, siguranta se raceste si odata cu revenirea acestuia, siguranta nu mai permite gazului sa iasa.

Poti gasi diverse modele de aragaz Indesit la majoritatea magazinelor de electrocasnice din orasul tau. Pretul pentru un aragaz Indesit variaza de la 790 de lei la 1600 de lei, in functie de diverse atribute tehnice, de design sau de materialul din care sunt realizate. Cele mai multe aragaze au cate patru arzatoare, sunt prevazute cu aprindere electrica, grill, rotisor, cuptor, termostat si iluminare cuptor.

Instalator autorizat ANRE

Instalari si reparatii aragaze in Bucuresti. Garantie pentru lucrarile efectuate. Daca ai probleme cu aragazul in Bucuresti nu ezita sa apelezi la noi.

Reparatii, accesorii sau inlocuire de piese:

 • Termocupla aragaz-cuptor-plita;
 • Senzor de temperatura aragaz-cuptor-plita;
 • Garnitura aragaz-cuptor-plita;
 • Maner usa aragaz-cuptor-plita;
 • Usa completa aragaz-cuptor-plita;
 • Motor pentru rotisor aragaz-cuptor-plita;
 • Rezistenta inferioara aragaz-cuptor-plita;
 • Rezistenta superioara aragaz-cuptor-plita;
 • Buton aragaz-cuptor-plita;
 • Tavi/tava aragaz-cuptor-plita;
 • Capac ochiuri aragaz-cuptor-plita;
 • Geam exterior aragaz-cuptor-plita;
 • Geam interior aragaz-cuptor-plita;
 • Geam complet usa cu suporti aragaz-cuptor-plita;
 • Gratar interior aragaz-cuptor-plita;
 • Grilaj gratar pentru ochiuri aragaz-cuptor-plita;
 • Capac ochiuri aragaz-cuptor-plita;
 • Bec aragaz-cuptor-plita;
 • Aprinzator aragaz-cuptor-plita;
 • Seturi de duze aragaz-cuptor-plita;
 • Grilaj de protectie pentru copii aragaz-cuptor-plita;
 • Solutie de curatat profesionala aragaz-cuptor-plita;
 • Lama de raschetat plita rezerve aragaz-cuptor-plita;
 • Termometru aragaz-cuptor-plita;
 • Termostat aragaz-cuptor-plita;
 • Suport vase ochi aragaz-cuptor-plita;
 • Buton de aprindere gaz aragaz-cuptor-plita;
 • Capac arzator aragaz-cuptor-plita;
 • Accesorii plite aragaz-cuptor-plita;
 • Furtun gaz aragaz-cuptor-plita;
 • Cabluri alimentare.

*Alegerea de la inceput o unui tehnician autorizat pentru repararea aragazelor va poate scuti ulterior de costuri suplimentare si de pagube neprevazute.

Pentru mai multe informatii, programari sau oferte apelati cu incredere la noi.

Alege repararatii-aragaze.ro oricand ai o problema cu aragazul tau Indesit.