Reparatii si instalare aragaze. Suna la 0722 974 760

Asistenta autorizata pentru aragaze

Vi s-a defectat aragazul sau da semne ca are probleme? Tocmai ati achizitionat un aragaz nou si intampinati dificultati in montarea si instalarea lui?

Un tehnician autorizat ANRE va ofera asistenta autorizata pentru aragaze, montaj pentru orice tip de aparat, va interveni in cel mai scurt timp pentru orice problema de natura electrica sau termica si va remedia toate defectiunile.

In situatia in care va confruntati cu probleme precum scurgeri de gaze si miros puternic in propria locuinta sau functionarea in conditii improprii a aparatului de gatit e bine sa luati singuri masuri, inainte de a apela la servicii se asistenta autorizata pentru aragaze.

Solicitati urgent asistenta autorizata pentru aragaze, din partea unor specialisti daca ati constatat urmatoarele probleme:

 • nu mai porneste, cu toate ca este conectat la sursa de curent electric sau gaze
 • se opresc gazele frecvent in locuinta fara motiv
 • miroase a gaze in locuinta
 • flacara cuptorului nu mai sta aprinsa
 • flacara arzatorului nu mai sta aprinsa cand este utilizata la intensitate mica
 • arzatorul aragazului sau cuptorului scoate fum
 • cand folositi cuptorul, alimentele se coc neuniform

E bine de stiut, ca pana la interventia unui specialist, in cazul in care sunt scapari dese de gaze sau miroase puternic a gaze in locuinta dumneavoastra, sa luati masurile potrivite, pentru a evita accidente ce pot fi uneori fatale. Daca miroase puternic a gaze, fara ca aragazul sa fie pornit, trebuie oprita rapid alimentarea de la sursa si apoi solicitati asistenta autorizata ANRE, din partea unor specialisti, pentru verificarea instalatiei de gaze si a aragazului tau.

De asemenea, in situatia in care, in ciuda garantiei oferite de producator, aragazul tau s-a defectat, poti apela la un instalator non stop, care ofera asistenta autorizata pentru aragaze, servicii de montaj sau reparatii, indiferent de marca aragazului. In caz de defectiune in timpul garantiei, daca apelati la asistenta autorizata pentru aragazul tau, la service-ul de care acesta apartine, beneficiati de piese de schimb originale si de garantia intregii lucrarii.

Nu este indicat sa lasati orice instalator sa intervina asupra problemelor survenite la aragaz, daca acesta este in garantie, puteti pierde intreaga garantie si va poate costa mai mult decat trebuie intreaga lucrare.

Pentru interventiile rapide, care au loc la aparatele consumatoare de gaze ori pentru reparatii de aragaze, este in masura sa intervina doar o firma, ce ofera si asistenta autorizata, pentru evitarea surprizelor neplacute. O reparatie facuta de persoane necalificate, fara experienta, poate duce chiar la explozii sau electrocutari. Asa ca, pentru a preveni eventualele pericole sau pentru a beneficia de functionalitatea aparatului in conditii optime nu este recomandat sa realizati singuri reparatii la aragaze, ci sa apelati la specialisti in asistenta autorizata pentru aragaze.

De asemenea, in cazul in care sesizati miros de gaze in locuinta proprie, luati de urgent urmatoarele masuri, inainte de a apela la un serviciu de asistenta autorizata pentru aragaze:

 • inchideti butelia sau robinetul de gaz, direct de la sursa principala
 • stingeti orice tip de flacara deschisa, tigara sau aparat electric din locul unde sesizati miros.
 • este interzis sa aprindeti lumina in camera unde simtiti mirosul de gaz, dar si in intreaga locuinta
 • deschideti larg usile si ferestrele pentru aerisirea incaperii
 • pentru a preveni, pe viitor eventualele pericole din cauza scurgerilor de gaze este recomandata montarea unor sisteme de preventie, precum senzorul care detecteaza eventualele mirosuri de gaz. Rolul acestuia este sa opreasca automat alimentarea cu gaze din locuinta direct de la sursa, cand sesizeaza mirosuri suspecte.

Pentru lucrarile efectuate se ofera garantie de la 6 luni pana la 5 ani iar costurile sunt stabilite in functie de complexitatea lucrarii.

Lasă un răspuns