Reparatii si instalare aragaze. Suna la 0722 974 760

Verificarea / revizia aragazelor – o necesitate

Verificarea si revizia instalatiilor de gaze trebuie sa reprezinte o prioritate pt dv. intrucat din experienta acumulata s-au constatat foarte multe defectiuni sau neconformitati fata de reglementarile legale in domeniu (de exemplu existenta unui furtun de butelie sau a unui racord de apa in locul racordului flexibil omologat pentru instalatiile de gaze).

Aceste abateri de la normele legale pot avea consecinte grave asupra integritatii imobilelor si/sau asupra vietilor omenesti. Recomandam efectuarea acestor operatiuni la termenele scadente, precum si de fiecare data cand considerati ca instalatia de gaze trebuie verificata.

Detinatorii/utilizatorii sunt obligati sa efectueze verificarile tehnice la fiecare doi ani si reviziile tehnice la fiecare 10 ani, conform prevederilor legale, pentru a asigura buna functionare a instalatiilor si siguranta in utilizare.

Pentru a avea siguranta bunei functionari a instalatiei de gaze va recomandam efectuarea in termen a verificarilor/reviziilor periodice. Aceasta este o masura de siguranta pentru dv. Recomandam montarea sistemelor de preventie impotriva surgerilor de gaze. Aceste sisteme sunt formate dintr-un senzor care semnaleaza scaparile de gaze si o electrovalva care, la emiterea semnalului de catre senzor, sisteaza automat furnizarea gazelor pe instalatie. Astfel se reduce cu 100% riscul producerii unui eveniment neplacut iar familia si casa dvs. vor fi in siguranta. Acest sistem se pliaza si pentru cazul in care locuinta nu este utilizata pe o perioada mai lunga de timp.