Reparatii si instalare aragaze. Suna la 0722 974 760

Repara aragazul doar cu personal autorizat

Aparatul electrocasnic, nelipsit din orice locuinta, aragazul, da semne de batranete si nu mai functioneaza corespunzator sau ai nevoie de un instalator pentru montarea unui aparat nou, dupa ce te-ai mutat in noua locuinta?

Indiferent de lucrarea pe care o ai de facut la aragazul tau, operatiunea de instalare sau montare a unui astfel de aparat trebuie facuta doar de catre un personal specializat.

Daca pana acum te gandeai, ca astfel de operatiuni pot fi facute de catre oricine, ei bine, afla ca nu-i asa. Astfel de lucruri trebuie tratate cat se poate de serios. Riscurile la care te poti expune, tu si pe cei din jurul tau, sunt mari. De aceea, este indicat sa apelezi la echipe de instalatori autorizati ANRE, care iti ofera servicii sigure de montaj si reparatii aragaze.

Mesterul casei iti pune la dispozitie instalatori si electricieni cu experienta, in regim de lucru non-stop in Bucuresti.

Profita si tu de discountul de 20% oferit de mesterul casei, daca il recomanzi unui prieten

Iata de ce nu trebuie sa risti cu astfel de interventii si sa apelezi la mesterii nostri autorizati:

Operatiunea de instalare sau service a unui aragaz trebuie facuta de instalatori autorizati ANRE cu materiale de calitate, tinand seama de normativul de gaze.
Racordul flexibil si robinetul trebuie sa fie testate tehnic pentru utilizarea la instalatiile de gaze naturale.
Materialele folosite trebui sa aiba garantie si o durata de utilizare specificata de producator. Un instalator autorizat va lucra sau iti va recomanda doar materiale omologate.
La montarea aragazului, arzatoarele trebuie reglate in asa fel incat, fiecare flacara sa permita o utilizare optima a aragazului, sa nu fie nici prea mare si nici prea mica, dar nici sa afume. Un instalator autorizat are toate drepturile sa modifice intensitatea gazului, folosit pentru flacara aragazului tau.
Racordul flexibil, folosit la racordarea aparatului la reteaua de gaze, trebuie sa fie realizat doar din metal, alama sau inox, cu partea ondulata fabricata din otel inoxidabil si o grosime de 0,2 mm. De asemenea, racordul flexibil trebuie extins pana la o anumita limita, fara sa fie fortat prea tare. Altfel, exista riscul de fisurare si pericolul de explozie.
In cazul aragazelor cu senzori de detectie a flacarii, trebuie montat si un regulator de gaz.
Un instalator autorizat iti va recomanda si un detector de gaz, util chiar si la cele mai mici scapari de gaze. Acesta are rolul de a opri alimentarea cu gaze a aparatelor racordate la retea, dintr-o locuinta. In cazul in care nu ai un astfel de detector, apeleaza la un specialist si cere sa-ti instaleze unul. Va fi de mare ajutor. Atunci cand pleci de acasa, vei sta fara griji, daca se produc scurgeri de gaze sau sunt detectate alte mirosuri suspecte, detectorul de gaze va sista automat alimentarea tuturor aparatelor de la retea.
Un mester al casei va ajunge la tine in maxim 4 ore si iti ofera 5 ani garantie pentru lucrarile efectuate. Echipele noastre de instalatori autorizati ANRE ofera servicii de montaj, instalare si reparatii pentru toate marcile de aragaze: Zanussi, Electrolux, Arctic, Beko, Bosch, Indesit, Ariston, Hotpoint, Gorenje, Siemens, Candy, Ardo, Ignis, Maister, Maxwell,Westwood, Amica, Hansa sau Siemens.
In comparatie cu alti mesteri, mesterul casei iti ofera si evaluarea gratuita a intregii lucrari si 20% discount daca ne recomanzi unui prieten sau vecin.

Tot nu te-am convins?

In plus, daca vrei sa scapi de stresul cautarii continue a unui mester bun si plata fiecarei lucrari in parte, mesterul casei iti ofera posibilitatea contractarii unui abonament preferential. Ai pachete avantajoase afisate pe site. Indata, dupa incheierea abonamentului primesti 20% discount pentru orice fel de lucrari, servicii disponibile 24 din 24 de ore, sapte zile din sapte, plus doua interventii anuale gratuite, indiferent de tipul abonamentului ales. Iti oferim si interventii in regim de urgenta pentru Ilfov si Bucuresti.

Asadar, de acum incolo ai destule motive intemeiate, sa apelezi la profesionisti, chiar si pentru reparatia unui aragaz.

Alege intotdeauna siguranta ta, a familiei si casei tale.

Lasă un răspuns