Reparatii si instalare aragaze. Suna la 0722 974 760

Aragazele moderne presupun reparatii complexe

Simti miros de gaze in bucatarie sau aragazul tau, nou nout, prezinta anumite defectiuni? Nu incerca sa intervii de unul singur, ci apeleaza la un specialist cu experienta in reparatii aragazuri, in functie de modelul pe care il detii.

Atunci cand simti miros de gaze in bucatarie, primul pas pe care trebuie sa il faci e sa inchizi alimentarea cu gaze de la sursa principala si deschiderea, de urgenta, larg a geamurilor din incapere pentru aerisire. Daca este cazul cere ajutor specializat.

Noile modele de aragazuri, prezente pe piata noastra, cu sistem electronic sau clasic, sunt fiabile si accesibile la pret, insa pot pune probleme serioase, daca un specialist nu are cunostinte necesare pentru repararea acestuia. Ele sunt extrem de cautate, mai ales pentru dotarile de ultima ora cu care sunt echipate, unele mai performante decat altele. Majoritatea au dotari moderne ce includ: cuptor special pentru pizza, rotisor cu convectie cu aer fierbinte, aprindere electrica, programare electronica si cuptoare cu capacitate mare. Toate aceste dotari moderne si mult mai complexe comparativ cu cele ale aragazurilor clasice, pot crea probleme unui specialist fara experienta in repararea unor astfel de aparate. De aceea, e bine sa stii la cine apelezi, in cazul unei defectiuni.

La cine poti apela pentru repararea unui model nou de aragaz?

  1. Apeleaza doar la specialisti. Nu lucra cu persoane care cred ca se pricep si la repararea unor astfel de aparate. Daca aparatul a fost unul destul de costisitor, ai un motiv in plus sa nu apelezi la un astfel de mester. Iar, daca aparatul este inca in garantie, intereseaza-te de un centru care iti trimite, gratuit acasa un specialist pentru a efectua reparatia aragazului. Altfel, poti pierde garantia aragazului si esti nevoit sa platesti interventia.
  2. Un electrician atestat ANRE ar trebui sa aiba un minim de cunostinte de electronica pentru a face fata reparatiilor complexe, avand in vedere ca un astfel de aragaz are dotari speciale. Mesterul casei iti ofera garantia ca vei beneficia de lucrari executate doar de profesionisti in domeniu, iar daca ne recomanzi unui prieten sau vecin primesti o reducere de 20% pentru orice fel de interventie.
  3. Cauta un specialist care se pricepe in repararea aragazului tau, in functie de brand. Avand in vedere, ca unii specialisti se pricep doar la repararea unui anumit tip de aragaz, model nou sau vechi, cand ceri ajutor specializat, e indicat sa specifici ce fel de aparat detii si care este producatorul. Apeleaza la un specialist, care are experienta in repararea brandului aragazului tau, cu ample cunostinte pe partea electrica si electronica si cu atestat ANRE.
  4. In cazul in care s-a defectat dispozitivul de siguranta pentru plita, sistemul de aprindere electrica, cuptorul pentru pizza, flacara cuptorului nu mai sta aprinsa sau cronometrul, ceasul aragazului ori grill-ul nu mai functioneaza, contacteaza un specialist pentru repararea unor astfel de probleme, aparute la aragazul tau. Chiar daca aceste defectiuni pot aparea destul de rar sau nu sunt luate in seama, acestea pot pune probleme majore in timp. Astfel de operatiuni se pot realiza doar de catre un specialist in reparatii aragazuri, in parametrii de maxima siguranta si intr-un timp cat mai rapid.

Daca interventia presupune urgenta maxima, contacteaza mesterul casei, care lucreaza in regim non-stop, 24 de ore din 24. Beneficiezi de interventii si in week-end, fara sa fii taxat suplimentar, 20 de lei discount pentru orice fel de interventie si primesti garantia ca interventia a fost realizata de un electrician autorizat ANRE. Utilizam doar materiale si echipamente moderne, necesare pentru repararea noului tau aragaz, ce garanteaza calitatea executiei si a interventiei.

In plus, daca apelezi la specialistii de la mesterul casei, primesti evaluare gratuita si 20% discount la reparatia aragazului tau, dar si posibilitatea intocmirii unui abonament anual, in functie de necesitati. Electricienii nostri autorizati ANRE au calificarea necesara pentru a repara si cele mai complexe tipuri de aragazuri, electrice sau pe gaz si pot executa lucrari electrice cu diferite grade de complexitate.

Nu risca viata ta si a familiei tale, apeleaza doar la profesionisti.

Lasă un răspuns